Нямам коментар по случая - това заяви представител на ПГ

...
Нямам коментар по случая - това заяви представител на ПГ
Коментари Харесай

От Автото отказаха коментар за бруталните сцени с техни ученици

" Нямам коментар по случая " - това съобщи представител на ПГ по транспорт и строителни технологии " Гоце Делчев “ за побоя над осмокласник, за който  Plovdiv24.bg  съобщи извънредно.

Директорът бил зает и не можел да беседва с публицист от медията ни, сподели представителят на гимназията по телефона, без да се показва. 

По информация на Plovdiv24.bg , 24 младежи са нанесли свиреп побой над съученик в огромното междучасие в пловдивската професионална гимназия по автотранспорт. Пострадалото момче е изпаднало в безсъзнание и откарано в болница.

Инцидентът тръгнал от класната стая на 8-б. Група младежи нахлули в помещението и почнали да се бъзикат с първокурсниците и да ги назовават " зайци ". Битото момче им дало отговор за отбрана, а " нашествениците " излезли от стаята.

По-късно, в огромното междучасие, се засекли на двора. Там младежът се опитал да се извинява за думите си, само че почнали да го удрят с юмруци и ритници и го свалили на земята. Когато от носа му потекла кръв, побоят бил спрян.

Директорът на учебното заведение още през вчерашния ден е подал отчет за случая в РУО, а оттова са уведомили МОН. В рапорта се споделя, че вследствие на сборичкване едно момче е получило кръвотечение и му е оказана здравна помощ, сподели за  Plovdiv24.bg  началникът на РУО Антоанета Пакова. Очаква се през днешния ден да се показа втори отчет. 

По процедура шефът би трябвало да извърши следствие на случая и да предложи на педагогическия съвет какви наказания ще се наложат на побойниците. За случая е известена и полицията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР